Dagens rett

Italiensk omelett

Svært få varmende og velsmakende retter er enklere å tilberede enn omeletten. Når den i tillegg er rimelig og kan varieres i det uendelige...? Vi sier ikke mer men gir deg dagens rett, klar til å tilfredsstille din hunger etter en lang arbeidsdag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Italiensk omelett

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 liten aubergine
1 ts salt
½ dl olivenolje
1 stor potet
1 rødløk
1 squash
½ grovhakket gul paprika
6 egg
salt og grovmalt pepper
hakket timian eller oregano

Fremgangsmåte

Skjær aubergine, potet, løk og squash i tynne skiver. Dryss salt på aubergineskivene, la dem stå i 10 minutter, skyll i kaldt vann og tørk med kjøkkenpapir.

Hell olivenolje i en ildfast form og stek potetskiver og løk ca. 20 minutter. Legg squash og aubergineskiver over og stek videre ca. 5 minutter. Strø paprika på toppen.

Visp sammen egg, salt og pepper og hell det over grønnsakene. Stek videre til eggemassen stivner.

Dryss friske urter på toppen og server straks med brød til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen