Italiensk til skalldyrene

Disse italienske hvitvinene kommer til å gjøre suksess på skalldyrbordet i sommer.

Apéritif smaker i løpet av et år svært mye god vin. Mange av disse fortjener en ekstraordinær omtale, derav spaltene Ukens vin og Godbiter i pollisten . Men når vi så - rett som det er - opplever den samme gode opplevelsen, år etter år, med den samme vinen, er det at behovet for en ytterligere spalte sniker seg på.
 
Nettopp derfor benytter vi denne sommeren til å hente opp igjen noen av pollistens aller beste kjøp. Viner som år etter år beviser sin kvalitet ved å stikke seg ut i mengden av polets tilbud.
 
Denne uken får du et oppdatert gjensyn med en spennende italiensk hvitvinsprodusent. Denne gangen med en helt ny vin i basislisten, og det til en veldig gunstig pris.

Les hele vinanmeldelsen

Foto: Roger Kolbu

Forsiden akkurat nå

Til toppen