Jay Miller forlater The Wine Advocate

Omstridt skribent søker nye vinmarker.

Jay Miller slutter i vinmagasinet The Wine Advocate. Det offentliggjorde Robert Parker selv på eRobertParker.com for kort tid tilbake.

– Etter flere måneder i tenkeboksen har «Big Jay», som har gjort en grundig og profesjonell jobb med å sørge oppmerksomhet rundt viner fra Spania, Sør-Amerika og det nordlige USA, bestemt seg for å vede tilbake til rådgivning, undervisning og salg, skriver Parker.

Miller opplyser at han skal jobbe deltid for vinbutikken Bin 604, skrive en bok og muligens åpne en vinblogg.

Han avviser at avgangen har anklagende som er reist mot ham om at han mottatt betaling for å omtale en spesiell produsent under et besøk i Spania sommeren 2011.

– Jeg slutter i The Wine Advocate med ren samvittighet. Jeg har aldri mottatt eller bedt om betaling for å besøke regioner eller vingårder, skriver Miller.

Neal Martin skal overta ansvaret for viner fra Spania, Argentina og Chile, mens David Schildknecht skal anmelde produkter fra Oregon og Washington på den amerikanske vestkysten.

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Til toppen