Kafferiet blir spisested

Etter å ha vært kafè, lunsjrestaurant og bar i flere år er Kafferiet i Narvik blitt et spisested på kveldstid.

- Vi har gått skritt for skritt og føler at tiden nå var moden til å ta et steg videre ved å forsterke mattilbudet.Og særlig på bakgrunn av den avskalling av spisesteder som har vært i byen den senere tid, sier innehaver Jan-Børre Dybwad.
 
Gode opplevelser
Til nå har Kafferiet servert enkle matretter fra 10.30 til 18.00. Nå er dette utvidet til klokken 23.00.
 
- Vi legger opp til at middagsgjestene skal få gode spiseopplevelser. Etter hvert vil det også komme flere arktiske innslag på menyen, sier Linda Lockert Dybwad, som også er med i den daglige driften.
 
Ansetter flere
I tillegg er kjøkken- og serveringssiden styrket med kvalifisert personell.
 
Blant annet er portugiseren Pedro Coelho hentet inn. Han har mange års erfaring som servitør og vinservitør fra hjemlandet. De siste to årene har han jobbet han på Astrupkjelleren, skriver Fremover.

Forsiden akkurat nå

Til toppen