Kan velge fisk

Når kokkene skal i sving under Bocuse d'Or 2009 kan de velge mellom vill torsk eller fisk fra oppdrett.

Det er allerede klart at norske produsenter skal levere torsk til Bocuse d'or 2009. Nå er det bestemt at kokkene får valget mellom villfanget torsk og oppdrettsfisk.
 
Torsk, reker og kamskjell
Det ble tidligere i år bestemt at norske produsenter skal levere torsk, reker og kamskjell til Bocuse d'Or 2009.
 
Men da var det ikke klart om man skulle levere villfanget eller oppdrettet torsk.
 
Velger selv
Nå bekrefter Norsk Fiskeoppdrett at kokkene vil få utlevert begge deler, og at de selv må velge hva de ønsker å bruke.
 
Norsk Fiskeoppdrett har ingen formening om hva kokkene kommer til å foretrekke, men poengterer at oppdrettstorsken har blitt godt mottatt både på restauranter og matvarebutikker i Europa, skriver kyst.no.

Forsiden akkurat nå

Til toppen