Dagens rett

Kebab i pitabrød

Kebab er vel for de fleste av oss synonymt med helt ok fast food. Imidlertid ligger det dypere historikk bak, og dagens middagsforslag bør gi et atskillig bedre inntrykk enn det den tradisjonelle kebaben gjør. Også en flott rødvinen fra Sør-Afrika skal passe godt inn her.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kebab i pitabrød

Antall porsjoner

2

Ingredienser

250 g kjøttdeig
½ ts salt
2 ts paprikapulver
½ ts malt kanel
1 ts garam masala
2 ss smør eller olje
4 stk. pitabrød
4 stk. salatblad
½ løk
4 ss tzatziki eller yoghurt

Fremgangsmåte

Rør sammen kjøttdeig, salt og krydder. Form deigen til 4 pølser. Stikk gjerne en grillpinne av tre på langs inn i hver pølse. Brun dem i varm panne, og etterstek 3-4 minutter på svakere varme.

I mellomtiden varmer du pitabrødene og skjærer løk i skiver. Legg kebaben i pitabrødet sammen med salat, løkringer og tzatziki.

Sendt inn av

Foto: Morten Brun

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen