Kjell Pop Juice Explosion

Med et voldsomt hipt navn gir vi deg denne helgen en fruktbombe av dimensjoner. Her er det masse juice blandet med rom, og dette er et særdeles spennende alternativ til den rådyre rusbrusen du får kjøpt i butikken. Knut Hveding er kompositøren av verket.

Det er på Parkteateret Bar på Grünerløkka i Oslo du finner herr Hveding. Med lang fartstid innen baryrket svinger han lekende lett opp med stadig nye og fristende drinker. Som denne ukens drink.
 
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Kjell Pop Juice Explosion

Ingredienser

3 cl Havana Club Blanco (rom)
3 cl Havana Club 7 (rom)
2 cl limejuice
ananasjuice
appelsinjuice
mangojuice

Fremgangsmåte

Hell alt opp i en boston shaker, shake godt. Hell alt opp i et stort glass (gjerne fra Sun Studios). Be Bop a Lula.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen