Kjempeomsetning for Ekebergrestauranten

Restauranten som åpnet sine dører i mars har fått massiv omtale i media, og ryktene om de lange ventelistene har gjort sitt til at besøket har vært betydelig.

Målsetningen for restauranten var en omsetning på 30 millioner kroner netto for 2005, et tall som de har måttet oppjustere etter at tallene var klare. Hittil i år har Ekebergresaturanten omsatt for 25 millioner netto, og styreleder Bjørn Tore Furset tror det vil ende på rundt 50 millioner for 2005 og nærmere 60 millioner for 2006. Resultatet er derimot ikke så lett å forutsi i en så stor restaurantbedrift, med Furset sier han håper på tall i det svarte.
 
Furset forklarer suksessen mye med den enorme medieomtalen restauranten har fått siden åpningen, og de antar at besøkstallene vil synke noe i tiden som kommer.
 
Kilde: DN.

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen