Dagens rett

Kjøttboller med chili og pasta

Pasta er deilig når middagen skal gå i en fei, og denne svinaktig gode oppskriften har en litt krydret overraskelse.

Det finnes knapt den som ikke liker en eller annen form for pasta, og det finnes utallige varianter av den.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kjøttboller med chili og pasta

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

500 g kjøttdeig av svin
1 ts salt
½ ts pepper
½ fedd hakket hvitløk
2 ss hakket bladpersille
2 ts revet sitronskall
1 egg
2 ss olje til steking
1 rød chili i ringer
Pasta:
250 g pasta penne
1 ½ l vann
1 brokkoli
2 blokker italiensk krydderbuljong eller annen krydderbuljong
Saften av ½ sitron
2 ss olivenolje
½ ts pepper

Fremgangsmåte

Bland krydder og sitronskall godt inn i kjøttdeigen sammen med egget.

Form små kjøttboller med en teskje, og stek dem fint gylne over middels lav varme sammen med litt chili.
 

Kok pasta i urtebuljong og tilsett brokkoli i buketter de tre siste minuttene av koketiden.

Sil av vannet, tilsett sitronsaft og olje, nykvernet pepper og kjøttbollene med chili.

Server med brød, en god salat og gjerne litt revet parmesan.

Se Apéritifs store pastaguide her

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen