Dagens rett

Kjøttboller med rotgrønnsaker

Er du klar for en helt ny opplevelse med de tradisjonelle kjøttbollene? Se video av hvordan du lager dem her.

Selv om det er hverdag betyr ikke det at man skal måtte spise dårlig av den grunn. Med enkle grep kan du gjøre en tradisjonell rett om til noe nytt og spennende, slik som med denne oppskriften.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kjøttboller med rotgrønnsaker

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g kjøttdeig av svin
½ løk, finhakket
2 ss margarin eller olje til steking
1 ts salt
½ ts pepper

1 pk. frossen lapskausblanding á 800 g
2 ss margarin
2 ss hvetemel
1 bunt kuttet kruspersille
5 dl melk
1 ts salt

Fremgangsmåte

Bland sammen løk, kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og form små kjøttboller.
 
Stek dem over middels høy varme i en stekepanne med margarin/olje til de er gjennomstekte.
 
Smelt margarin i en kjele og ha i lapskausblandingen. Vend inn mel, kruspersille og ha i melken.
 
La det småkoke under omrøring i 10 minutter. Smak til med salt.

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen