Dagens rett

Kjøttboller med salsa og potetmos

Ikke akkurat mors kjøttboller, men en noe oppdatert rett med internasjonal karakter er hva vi serverer deg i dag. Et par rødviner fra sydligere strøk faller garantert i smak.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kjøttboller med salsa og potetmos

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g kjøttdeig eller kvernet lammekjøtt
1 ts salt
¼ ts pepper
1 ss kavring (kan sløyfes)
4 ss hakket persille eller andre friske urter
2 ss smør eller olje til steking
1 gl salsa
1 stk. grønn paprika
1 pk. nachos chips

Potetmos:
10 stk. poteter
3 dl melk
2 ss smør
½ ts salt
½ ts pepper
¼ ts revet muskatnøtt
1 stk. egg

Fremgangsmåte

Kna sammen alle ingrediensene og lag små boller. Stek bollene på middels varme i ca. 10 minutter.

Lag potetmos etter oppskrift nedenfor.

Hakk paprika i fine biter, og bland den i salsaen.

Server med nachochips.

Potetmos:
Skrell potetene og kok dem møre. Ta dem opp og del dem i grove biter. Mos potetene og rør inn varm melk og smør. Rør godt. Smak til med salt, pepper og muskat. Rør inn egget til slutt.

NB! Potetmosen bør ikke koke etter at egget er tilsatt.

Sendt inn av

Foto: Morten Brun

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen