Dagens rett

Kjøttsuppe

God mat trenger ikke å være vanskelig å lage. Denne kjøttsuppen varmer godt i tillegg.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kjøttsuppe

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 g lettsaltet benfritt lammekjøtt (storfe eller svin kan også brukes)
12 dl kjøttbuljong (utblandet)
1 blomkål
1 pastinakk eller sellerirot
1 purre

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i tynne strimler. Kok opp buljong og legg i kjøttet. La det trekke i ca 5 min.

Del blomkål i små buketter, pastinakk skrelles og deles i små terninger og purre kuttes i ringer.

Ha grønnsakene over i gryta og la det trekke videre i ca 10 min.

Server suppen rykende varm med masse godt brød ved siden av.

Hva passer bedre en iskald vinterdag enn glohet kjøttsuppe. Kjøttsuppe kan varieres i det uendelige. Du kan bruke alt av grønnsaker og kjøtt avhengig av sesong, tilgjengelighet, og ikke minst, din smak.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen