Klippfisk på Fogo på søndag

Klippfisk slik du aldri har smakt den sammen med vin valgt med stor omhu er hva Slow Food serverer i samarbeid med Oslos nyeste restaurant Fogo. På Kjøkkenet finner du parhestene Rune Pal og Johs Kørner. Medlem eller ikke, meld deg på i dag. Vi nyter søndag den 29. oktober.

Restaurant Fogo har knapt åpnet dørene i Oslo før Slow Food er på plass og byr på en av havets delikatesser, en urnorsk råvare som vi i alt for liten grad har visst å verdsette. Nå gjør vi noe med det, eller rettere sagt to av restaurantbransjens desidert beste kokker, nemlig Rune Pal som er en av hjernene bak Klosteret og med fartstid på de beste restaurantene i Oslo og Johs Kørner som har vært med på det meste, deriblant Arcimboldo og Gamle Rådhus. Vi lover smak langt utover din forestillingsevne.

Så hva med vin og annet drikke. Få norske kokker har bedre kunnskaper om vin og annet godt drikke enn disse gutta. Vi kan derfor også love meget veltilpasset flytende følge som er inkludert i prisen. Den er:

Kr 550,- for medlemmer og 650,- for ikke medlemmer og att på til er vin inkludert.

Det hele foregår altså på Fogo som du finner i Karl Johans gate 33, og inngangen til restauranten er gjennom hotellobbyen og derfra opp i 3 etg. (Tidligere Nobel) Søndag 29. oktober klokken 18:00.

Enten du er medlem eller ikke er du hjertelig velkommen.

Meld deg på her og ta med en venn eller flere

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen