Winemakers Dinner 23. september i Oslo

Klosterets smaksrike kjøkken møter Vino Nobile. Her bør du være.

Denne middagen med tilhørende 10 viner kommer til å bli veldig populær, for når Klosteret Restaurant får italiensk tenning, blir det garantert suksess.

Klosteret Restaurant varter opp med en 5-retters italienskinspirert meny som ville vekke oppmerksomhet hos selv de beste italienske kjøkkensjefer. For her er det norske råvarer av ypperste klasse som torsk, dåhjort og kalv.

Sammen med velutvalgte viner fra den toscanske vinprodusenten Cantine Dei blir dette en av høstens aller største mat- og vinopplevelser. Du får blant annet smake Vino Nobile di Montepulciano i tre årganger til kalvebrisselen. Samt ikke minst det edleste fra dette området, nemlig Vino Nobile Riserva i tre årganger. Dette er viner du sjelden får muligheten til å smake, selv i Italia.

Se menyen og vinene du får servert denne kvelden nederst i artikkelen.

Forsiden akkurat nå

Til toppen