Dagens rett

Kofta i yoghurt

Herlige, sterkt krydrete kjøttboller med en avkjølende yoghurtdressing - enklere, raskere og bedre kan det vanskelig gjøres!

Disse deilige kjøttbollene er herlige som en rett i seg eller som en del av et større tapasbord.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kofta i yoghurt

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g malt lammekjøtt evt. fårekjøtt eller kjøttdeig
1 dl griljermel eller strøkavring
1 hakket løk
1 egg
1 finhakket rød chili
1 finhakket grønn chili
½ ts malt ingefær
1 ts malt koriander
1 ts salt
4 ss olivenolje
1 beger yoghurt naturell
2 ss hakket frisk koriander
1 ts chilipulver

Fremgangsmåte

Rens løken og fjern frø og stilk fra chiliene, finhakk alt sammen.
 
Bland sammen alle ingrediensene til kjøttbollene til en jevn deig. Form kjøttboller med hjelp av fuktet teskje og handa.

Brun bollene i olivenolje på middels varme til de er gjennomstekte. Legg dem over på et serveringsfat etter hvert og hold dem varme.

Hell yoghurten over kjøttbollene og dryss på hakket koriander og chilipulver.

Serveres med ris.

Sendt inn av

Foto: Morten Brun

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen