Kokkekurs - Høstens lekre lammeretter (kansellert)

Lær å lage de lekreste retter av høstens lam sammen med noen av Norges beste kokker - meld deg på kokkekurs i dag!
Redaksjonen
17 August 2006 - 19:54

Høstens første kokkekurs på Gastronomisk Institutt i Stavanger har fokus på et av områdets flotteste råvarer - lam.
 
Har du lyst til å lære mer om hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til de herligste retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge?
 
Bli med på dette utrolige kurset i følge med Endre Gabrielsen.
 
Verdens beste lam
Vi har her i Norge tilgang til noen av verdens beste råvarer, og høstens herlige lammekjøtt er intet unntak.
Nå er dette fantastiske kjøttet på sitt aller beste, og det er tid for å invitere gode venner og familie hjem på de deiligste delikatesser som du vil lære å lage på dette kurset.
 
Hva kan vel være bedre enn å lære mer enn ved å gå på kurs ledet av noen av landets dyktigste kokker ved Gastronomisk Institutt?
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her (klikk)
Norges beste kokker
Endre Gabrielsen er konsulent ved Gastronomisk Institutt i Stavanger. Han har lang erfaring bak seg fra flere ledende restauranter i Norge, deriblant Kastanjen, Archimboldo, og Craig's Kjøkken. Han har ved siden av sin stilling ved Norges fremste matfaglige senter, også stått bak kokeboken "Lam - helt enkelt" som kom i 2005.
 
Gabrielsen veileder oss gjennom den skreddersydde menyen med fokus på nettopp lam denne kvelden. Vi tar for oss bruk av flere flotte råvarer, lager spennende smakskombinasjoner, og serverer de mest delikate viner tilpasset maten.
 
Kulinarisk høyborg
Gastronomisk Institutt er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter med filialer i både Stavanger og Oslo. Dagens virksomhet spenner vidt - fra utvikling av nye retter og produkter, til formidling, undervisning, representasjon og offentlige oppdrag.
 
Med manageroppdrag for-, og to kokker på, det Norske Kokkelandslaget, spiller Gastronomisk Institutt en utrolig viktig rolle i den kulinariske verden her til lands.

Kveldens program
Denne kvelden skal dere lære om hvordan du best behandler råvarene, og oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene.

Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for å nyte det hele sammen med matchende gode viner.

Alle kursdeltagere får utdelt oppskriftshefter, samt boken "Lam - helt enkelt".

Kurset er av tekniske årsaker dessverre kansellert - et nytt kurs settes opp om kort tid.

Tid: 7. september 2006, kl. 17.00 - 23:00
Pris: kroner 1.650 inkl. mva
Sted: Gastronomisk Institutt,
Universitetet i Stavanger, avd. NHS-IØL, Ellen og Axel Lunds hus,
Telegrafdirektør Heftyes vei 35,
4021 Stavanger

OBS: Kun 17 plasser.

Ring GI på 51 83 37 85 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 070906. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 04.09.06 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her