Dagens rett

Koteletter i form

Saftige koteletter står på menyen når det nå nærmer seg ukeslutt. Masse deilige grønnsaker balanserer retten og gjør måltidet både velsmakende og sunt. Spander på deg den rimelige og gode røde vinnyheten fra listene nå i mars. Du finner den i de fleste av polets utsalg.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Koteletter i form

Antall porsjoner

4

Ingredienser

3 dl buljong
1 ts salt
½ ts pepper
ca. 6 poteter
1 purre
2 gulrøtter
1 kålrot
½ sellerirot
1 løk
4 svinekoteletter

Fremgangsmåte

Del nakkekotelettene i to, strø på salt og pepper og brun dem raskt i panna.

Vask, skrell og skjær poteter, gulrøtter, selleri og kålrot i staver, løken i båter og purren i ringer.

Legg koteletter og grønnsaker lagvis i en leirgryte evt. ildfast form med lokk. Hell over buljongen. La retten steke på 175° C i ca. 2 timer.

Server med godt brød.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen