Dagens rett

Koteletter på ungarsk maner

Saftige lammekoteletter blir deg til del dersom du følger vårt middagstips. Masse deilige grønnsaker får du også med, og hvor kraftig retten skal være justerer du selv. Skulle du bomme litt, og det hele blir for sterkt, kan du kanskje justere med en slurk av vinen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Koteletter på ungarsk maner

Antall porsjoner

4

Ingredienser

8 stk lammekoteletter
1 ts salt
½ ts pepper
3 stk løk
2 stk grønn paprika
2 stk rød paprika
4 stk tomat
3 ts paprikapulver
½ stk rød chili
1 ts salt
2 ss smør/margarin til steking

Fremgangsmåte

Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem i smør/margarin i varm panne ca. 2 minutter på hver side. Ta kotelettene ut av pannen.

Rens og skjær løk og paprika i skiver, tomater i båter og finhakk chilipepper. Smelt ca. 3 ss smør/margarin i en panne med høye kanter og ha i grønnsakene. Dryss over paprikapulver og la det surre på svak varme i ca. 10 minutter.

Legg kotelettene over grønnsakene i pannen og la dem trekke med i ca. 5 minutter.

Server poteter eller pasta til.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen