Dagens rett

Kotelettspyd med asiatisk potetsalat

Ta med deg grillen ut i naturen og lag til et festmåltid for familie og venner i dag!

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Dagens rett tar sommerferie
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post fra og med 2. juli tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie.
 
Utsendelsene vil starte opp igjen 13. august .
 
I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside.

Kotelettspyd med asiatisk potetsalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

4 og en halv time

Ingredienser

4 svinekoteletter, a 200 g
2 båter hvitløk
1 ss ingefær
½ dl japansk soya
1½ ss honning
2 ss olivenolje
1 ts salt
½ ts kvernet pepper
600 g kokte poteter
1 purre
1 bt reddik
1 gul paprika
1 rød chili
1 bt gressløk
3 ss olivenolje
1 ss eddik
½ ss lime
1½ ts salt
½ ts kvernet pepper
½ ts kajennepepper

Fremgangsmåte

Skjær ut beinet fra kotelettene og del dem i to.

Finhakk hvitløken, riv frisk ingefær og bland med soya, honning og olivenolje. Legg kjøttet i marinaden og la det ligge kaldt ca 4 timer. Tre en halv kotelett på et grillspyd, dryss over salt og pepper. Grilles i 3-4 minutter.

Kok potetene, avkjøl litt og del i skiver, tilsett purre, reddik og paprika i tynne skiver. Finhakk chili og gressløk og bland sammen.

Bland sammen olivenolje, eddik, presset lime, salt, pepper og kajennepepper og bland i.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen