Dagens rett

Kylling- eller svinefilet med Rosmarin- og soppsaus

Både kylling og svin i filetform har svært lite fett, og relativt liten egensmak. Da passer det godt med en saus der smør og fløte, sammen med sopp og urter er med på å heve smaksbildet. At vinen vi har valgt ut til retten setter kronen på verket er opp til deg å finne ut.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kylling- eller svinefilet med Rosmarin- og soppsaus

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Kylling- eller svinefilet til fire personer

Rosmarin- og soppsaus:
2 ss TineSmør
150 gr bacon finklippet
1 løk finhakket
1 fedd hvitløk finhakket
150 gr sjampinjong frisk, i biter
4 dl TINE Matfløte
2 ss hvetemel
2 ss soyasaus
½  ts salt smak til med
½ ts pepper malt, smak til med

Dryss:
1 dl urter (friske), eksempelvis rosmarin

Fremgangsmåte

Stek kjøttet etter ønske.

Sausen:
La bacon surre i smør i en kjele til den er svakt gyllen. Dryss i løk og sopp og la surre videre. Dryss over hvetemel og rør inn fløten. Rør inn soyasaus og smak til med salt og pepper.

En frisk salat og gjerne litt brød er godt til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen