Dagens rett

Kylling Hawaii

Denne andre uken i mai innledes med en sommerlig kyllingrett av det friske slaget. Kylling er av den magre typen kjøtt, noe som ikke kan anses som en ulempe nå som vi nærmer oss badesesongen. Kanskje det også da er lurt å vurdere mengden ost man legger på på toppen av kyllingen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kylling Hawaii

Ingredienser

1 stor, grillet kylling, ca. 1000 g råvekt (evt. 2 mindre kyllinger)
4 ringer ananas
4 tykke skiver hvit ost

Tilbehør:
Blandet salat
Ris

Fremgangsmåte

Del kyllingen i fire serveringsstykker.

Legg stykkene i en ildfast form og ha en ring ananas på hver av dem. Dekk det hele med osteskiver.

Sett formen under grillen i stekeovenen til osten har smeltet og fått en gyllen farge.

Ris og salat smaker godt til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen