Dagens rett

Kylling i salsa

Dagens rett høres unektelig frisk ut - nesten som en film om en danseglad kylling. Vi sikter oss inn mot sommeren og serverer deilig kyllingsalat. Kan med fordel nytes ute i friluft - gjerne med et glass iskald pils eller vin?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kylling i salsa

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g kyllingsalat-kjøtt, kyllingfilet eller stekt hel kylling.

2 plommetomater i terninger
1 løk i terninger
2 ss hakket koriander
1 chili, finhakket
saften av 1 lime
1dl tomat juice

Guacamole:
2  avokado
saften av 1 sitron
1 løk finhakket
1 rød chili,  finhakket
1 plommetomat i terninger
2 ss frisk hakket koriander
2 dl rømme
1 dl olje
Salt og pepper

Salat
isbergsalat
rødløk
purre
paprika
mais

Beregn 1 stor eller 2 små tortillaer  pr. person

Fremgangsmåte

Rått kjøtt stekes i terninger, stekt kjøtt skjæres i terninger.

Grønnsaker, urter,  krydder og stekt kyllingkjøtt blandes godt sammen.

Guacamole:
Mos avocadoen og bland i resten av ingrediensene etter angitt rekkefølge. Smak til med salt og pepper.

Salat:
Lag en salatblanding av isbergsalat, rødløk, purre,  paprika og mais.

Wraps:
Fyll hver tortilla med salat, 50/100 g kylling i salsa, 1 ss guacamole, 1 ss rømme og frisk koriander. Rulles sammen og serveres.

Bon apetit!

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen