Dagens rett

Kylling- og aspargestallerken

Kylling og asparges er en gudeskapt kombinasjon - ikke minst når det serveres med masse deilig salat, olivenolje og en flott hvitvin i glasset.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Dagens rett tar sommerferie
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post fra og med 2. juli tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie.
 
Utsendelsene vil starte opp igjen 13. august .
 
I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside.

Kylling- og aspargestallerken

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Blandet salat av Lollo rosso, ekeblad og ruccola
1 bunt frisk grønn asparges
4 kyllingfileter
2 epler i biter
4 soltørkede tomater, snittet
2 ss god olje
2 ss hvitvinseddik

Fremgangsmåte

Vask, rist og bland salaten og anrett den på tallerkener.

Forvell aspargesen i 1 minutt - avkjøl.

Stek kyllingfiletene, avkjøl noe og skjær i strimler. Skjær aspargesen litt på skrå før de danderes på salaten. Ha på resten av ingrediensene. Bland olje, eddik og soltørkede tomater og ha dette over salaten rett før servering.

Server gjerne med ferskt brød.

Sendt inn av

Foto: Bengt Wilson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen