Dagens rett Kyllingfilet på pasta med ertepesto

(Bilde: Matprat/Kim Holthe)

Kylling og pasta utkonkurrerer tacoen i kveld

I hvert fall når du legger til denne vrien på pesto som garantert kommer til å gi mersmak. Oppskriften er såre enkel.

Erter er en råvare vi burde bruke mer av. Den milde sødmefylte smaken fungerer veldig godt sammen med de fleste andre ingredienser. Dessuten er det en veldig lett tilgjengelig råvare midtvinters all den tid den finnes i en hver frysedisk. 

Her er andre gode tips med erter

Vil du prøve en annen spennende pesto, er denne oppskriften verd å prøve 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Kyllingfilet på pasta med ertepesto

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

6 stk kyllingfileter
1 stk pasta
Ertepesto
1 stk potte basilikum
1 dl grønne erter
50 g valnøtter
50 g parmesan
2 stk hvitløk
0.5 dl rapsolje
stk salt
stk pepper

Fremgangsmåte

Stek kyllingfiletene ca. 4 minutter på begge sider ved middels sterk varme til de er gjennomstekte. Strø på salt og pepper.

Kjør basilikum, erter, valnøtter, parmesan og hvitløk i en hurtigmikser.

Spe med olje til du har den konsistensen du ønsker. Smak til salt og pepper.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og bland inn ertepesto. Legg pasta over på porsjonstallerken og dander kyllingfileten over.

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Sendt inn av

Foto: Matprat/Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 

Forsiden akkurat nå

Til toppen