Dagens rett

Kylling og pasta utkonkurrerer tacoen i kveld

I hvert fall når du legger til denne vrien på pesto som kommer til å gi garantert mersmak. Oppskriften er såre enkel.

Erter er en råvare vi burde bruke mer av. Den milde sødmefylte smaken fungerer veldig godt sammen med de fleste andre ingredienser. 

Her er andre gode tips med erter

Vil du prøve en annen spennende pesto, er denne oppskriften verd å prøve

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Kyllingfilet på pasta med ertepesto

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

6 kyllingfileter
1 pk pasta

Ertepesto:
1 potte basilikum
1 dl grønne erter
50 g valnøtter
50 g parmesan
2 fedd hvitløk
ca. ½ dl rapsolje
salt
pepper

Fremgangsmåte

Stek kyllingfiletene ca. 4 minutter på begge sider ved middels sterk varme til de er gjennomstekte. Strø på salt og pepper.

Kjør basilikum, erter, valnøtter, parmesan og hvitløk i en hurtigmikser.

Spe med olje til du har den konsistensen du ønsker. Smak til salt og pepper.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og bland inn ertepesto. Legg pasta over på porsjonstallerken og dander kyllingfileten over.

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen