Dagens rett

Kylling- og pastasalat

Servert på denne måten, gir kyllingen mersmak

Servert på denne måten, gir kyllingen mersmak

Perfekt stekt kyllingkjøtt som troner på toppen av sprø og friske grønnsaker gir den reneste smaksfesten midt i uka.
27 August 2020 - 02:00

Kylling- og pastasalat

Kylling- og pastasalat

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen i godt saltet vann som anvist på pakken. Avkjøl i rennende kaldt vann.

  2. Skjær kyllingfilet i strimler på ½ cm tykkelse og brun dem raskt i en panne.

  3. Del stangselleri, reddik, rødløk og avokado i passe biter

  4. Bland grønnsakene med pastaen og topp med kylling

  5. Finhakk hvitløksfeddet og bland resten av ingrediensene til dressingen.

  6. Smak til med salt og pepper og hell den over salaten.

  7. Dryss over parmesan og server godt brød til

Tips: Drypp noen dråper med sitronjuice over avokadoen. Da blir den ikke brun i salaten.

Når du skal avkjøle pasta ved å ha den i kaldt vann, skyller du bort en god del av saltet i pastaen, så bruk gjerne litt mer salt en vanlig i kokevannet.

Ha på litt olje etter at pastaen er kald slik at den ikke kleber seg til hverandre.

Her finner du flere lekre salater

Flere gode dressinger finner du her

På jakt etter en ny pastaoppskrift finner du våre beste her

Alt du trenger å vite om pasta

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Hjemmelaget pasta  

Hjemmelaget pasta (glutenfri)

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her