Dagens rett

Kyllingburger

Denne burgeren kan du nyte med god samvittighet! Kjøttdeig av kylling inneholder nemlig vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllingburger

Antall porsjoner

4 - 6 burgere

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

400 g kyllingkjøttdeig
1 ts salt
¾ ts pepper
½ løk, hakket
1 ss potetmel
1 egg
½ dl vann
evt. rosmarin, oregano, hvitløk, chili eller annet krydder
Dressing til hamburger:
2 dl rømme
1 ts sitronsaft
2 ss finhakket gressløk
Tilbehør etter smak:
Salat
Tomat
Agurk, frisk eller syltet
Bacon
Løk

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en bolle og bland dem lett. Del deigen i 4-6 emner, alt etter hvor store burgere du har lyst på.

Form emnene til litt tykke, runde burgere. Stek to og to burgere i smør i en middels varm stekepanne i 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt.

Serveres nystekte med råstekte poteter , salat og dressing, samt det burgertilbehøret du liker aller best.

Flere oppskrifter på fristende hamburgere

Tips: Hakket sylteagurk, rødbeter eller revet gulrot i burgerfarsen tilfører det lille ekstra.

Sendt inn av

Foto: Espen Grønli

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen