Dagens rett

Kyllingfilet med druesalat

Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat er herlig nå på sommeren.

Det er utrolig hva du kan bruke kylling til, og det saftige hvite kjøttet er dessuten helsefremmende.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllingfilet med druesalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

6 kyllingfileter
2 ½ dl brokkoli i små roser
2 ½ dl druer delt i fire
200 g stekt bacon
½ rødløk i båter
1 dl solsikkefrø

Dressing:
2 ½ dl majones
2 ss sukker
2 ss rødvinseddik
1 dl revet parmesan

Fremgangsmåte

Stek kyllingfiletene i smør i middels varm panne i ca. 5 minutter på hver side.

Bland sammen ingrediensene til salaten og legg på fat.

Bland dressingen og server den ved siden av salaten og kyllingfiletene.

De beste kyllingoppskriftene finner du her

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen