Saltimbocca di pollo - kylling på italiensk
Fremgangsmåte
- Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem i 2 minutter på hver side.
- Legg filetene over i en ildfast form.
- Legg på friske salvieblader, en skive spekeskinke og revet ost på hver kyllingfilet.
- Sett formen øverst i ovnen ved 200 °C og gratiner i ca. 10 minutter til overflaten er gyllen og kyllingen er gjennomstekt.
- Server med pasta iblandet litt olje, hakkede krydderurter og strimlede, soltørkede tomater.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Drikke som passer til denne oppskriften
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 219.90 kr Basisutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG