Dagens rett

Kyllingfilet med urter

Kyllingfilet er noe vi med jevne mellomrom anbefaler deg som Dagens rett. Denne råvaren er meget allsidig, og kan tilberedes på stadig nye måter. Pass godt på under stekingen, slik at du unngår å oversteke den. Da blir den tørr, og smaksopplevelsen sterkt forringet. Drikke av både rød og hvit karakter foreslås i dag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllingfilet med urter

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 kyllingfileter
3 ss meierismør, smeltet
1 ts salt
¼ ts pepper
½ ts Provencekrydder
Friske, hakkede urter

1 beger crème fraîche
Friske, hakkede urter

Fremgangsmåte

Smelt smøret og bland inn krydder og noe hakkede urter. Pensle filetene og brun dem i stekepanne, gjerne grillpanne. Legg filetene i en ildfast form og sett dem i ovnen ved 210 ºC i 4-5 minutter.

Ta formen ut, ha på crème fraîche og resten av de hakkede urtene. Sett formen tilbake i ovnen og etterstek i nye 5 minutter til filetene er passe stekt og alt er gjennomvarmt.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen