Dagens rett

Kyllinglår fylt med hvitløkskrem

Grillede kyllinglår er nam-nam for både store og små. Dersom du faller for hvitløkskremen er jo muligheten til stede for at denne oppskriften kan bli en av dine favoritter. Den spennende smaksstilen medfører også at dagens vinvalg faller på en rødvin fra Italia.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllinglår fylt med hvitløkskrem

Antall porsjoner

2

Ingredienser

2 stk. kyllinglår naturell , evt. kyllingbryst

Hvitløkskrem:
70 g norzola, evt. normanna
3 båt hvitløk
3 ss hakket frisk basilikum
ca. 1 ½ ts sennep
litt pepper
30 g parmesan

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene til hvitløkskremen i en matprosessor og kjør det sammen til en krem. Fyll kremen under skinnet på kyllinglårene. Legg dem i en ildfast form og stek ved 180 °C i ca. 40 minutter.

Server med tomat- og løksalat og hvitløksbaguette.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen