Dagens rett

Kyllinglår med urter

Saftig og velsmakende kylling med spennende krydder står på menyen i dag. En rimelig - men utmerket - Chianti er hva vi kan anbefale deg å ha i glasset.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllinglår med urter

Antall porsjoner

3

Tilberedningstid

1 time og 15 minutter

Ingredienser

6 rå kyllinglår
friske krydderurter
6 båter hvitløk
olje til pensling
salt og nykvernet pepper
8-12 småtomater til baking
 
Potetsalat:
600 g poteter
100 g bacon
1 bunt vårløk
6 soltørkede tomater i marinade
200 g fetaost
½ pk. ruccula
1 ½ ts salt
½ ts nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Hakk urter og hvitløk og ha det under skinnet på kyllinglårene. Legg dem i en ildfast form, pensle med olje og dryss over salt og pepper.

Legg småtomatene ved siden av.

Stek lårene og tomatene ved 180 grader i ca. 40 minutter.

Potetsalat:
Kok potetene, avkjøl litt og del dem i skiver. Stek bacon sprøtt og del det i biter.

Skjær vårløk i ringer og del de soltørkede tomatene i to. Bland vårløk og tomater med resten av ingrediensene til potetsalaten.

Hell over marinaden fra de soltørkede tomatene. Dryss over nykvernet pepper.

Server kyllinglårene med potetsalat og bakte tomater.

Flere oppskrifter med kyllinglår

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen