Dagens rett

Kyllingpizza

La tankene fly til varmere strøk i det du lager deg en herlig og smakfull pizza i dag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllingpizza

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

1 time

Ingredienser

Pizzadeig:
25 g gjær
2 ½ dl lunkent vann
2 ss olje
½ ts salt
ca. 7 dl hvetemel
Fyll:
3-4 kyllingfileter i strimler
salt og pepper
3 ss hvitløksmør
1 pakke fersk mozzarella
10 cherrytomater
 
ca. 50 g rucculasalat
noen pinjekjerner

Fremgangsmåte

Rør gjæren ut i fingervarmt vann (37 grader) og tilsett olje, salt og hvetemel. Elt deigen godt. La den heve ca. ½ time.

Del deigen i to og kjevle den tynt ut.

Stek kyllingstrimlene og dryss over salt og pepper. Smør hvitløksmør over pizzabunnen. Del mozzarellaost i skiver og cherrytomater i to.

Fordel fyllet over bunnen og stek i stekeovnen ved 225 grader i 25 -30 minutter. Ha over rucculasalat og pinjekjerner ved servering og dryss over litt olivenolje.
 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen