Dagens rett

Prøv denne kyllingsuppen med indisk vri

Denne suppeoppskriften med masse smak og krydder er perfekt nå som høstmørket faller på.

Suppe fortjener å få en større plass i kostholdet. Den gir deg egentlig alt du trenger i en skål. Og dagens suppe kan ingen takke nei til, for den har det lille ekstra. Så er det opp til deg hvilket tilbehør du velger, ris, naanbrød eller rundstykker.

Se alle de fristende oppskriftene på suppe

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Kyllingsuppe med indisk vri

Antall porsjoner

4 - 6

Tilberedningstid

25 minutter

Ingredienser

4 små kyllingfileter eller 2 store

2 ss smør
1 rød chili
1 ss revet frisk ingefær
3 gulrøtter, grovt revet
2 epler, grovt revet
1 ss karripulver, sterkt
3 fedd hvitløk
2 l hønsebuljong (utblandet)
3 dl matfløte
salt og pepper
4 ss finhakket frisk koriander

Fremgangsmåte

Del kyllingfiletene i biter og stek dem i smør i en stekepanne.

Smelt smør i en stor kjele og ha i finsnittet chili, revet ingefær, gulrot, eple og løk.

Ha i karripulver og la det surre sammen med grønnsakene noen minutter før du har i finhakket hvitløk det siste minuttet og tilsetter hønsebuljong.

La alt koke sammen i 10 minutter. Kjør suppen sammen til den er glatt og uten klumper med en stavmikser eller i en foodprosessor.

Ha i matfløten og smak til med salt og pepper. Ha i kyllingbitene.

Serveres med nanbrød og rikelig med finhakket, frisk koriander.

Deilige oppskrifter på suppe

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen