Laber kokkeinteresse

Stein Erik Hagen søker kokk til familiens boliger og feriesteder. Men så langt er det laber interesse fpr jobben.

«Vi søker en person med kokkefaglig bakgrunn, allsidig erfaring og interesse for tradisjonelt og moderne viltkjøkken,» står det i stillingsannonsen.
 
Trist
Men Dagbladets egen matskribent, Andreas Viestad, har ingen planer om å søke.
 
- Dette må jo være den tristeste jobben som finnes. Å sitte rundt i et stort kråkeslott og vente på at en rik herre og mester kommer tilbake, er som å jobbe på en kjempedyr og flott restaurant med kunder som ikke er spesielt opptatt av mat og hvor du ikke får tatt imot særlig mange bordbestillinger, sier han til sin egen avis.
 
Ledig jobb
Heller ikke Odd Ivar Solvold fra sSandefjord kommer til å søke på jobben. Solvold laget maten da Hagen og Mille Marie Treschow giftet seg i 2004.
 
- Det var en veldig hyggelig og morsom seanse. Det er ikke hver dag man får servere 330 mennesker inne i et telt, sier han.
 
- Det er sikkert en artig jobb, men jeg har det godt sånn jeg har det nå, sier Solvold.
 
Dermed er jobben fortsatt ledig.

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen