Lær mer om vin på Bagatelle

Bagatelle med sitt tostjerners kjøkken har også mye godt på vinsiden. Og mangt å lære bort når det gjelder å finne den optimale kombinasjonen mellom mat og vin. Det er et fagområde de fleste trenger innføring i. Og nå har du sjansen.

I løpet av høsten arrangeres det en rekke spennende vinseminarer hvor du får rikelig anledning til å bli kjent med både nye viner, nye retter og ikke minst nye mat-vin-kombinasjoner. Du får smake i alt 10-12 forskjellige viner og menyen er i god Bagatelle-stil med fem retter.
 
Seminarene er en oppfølgning av vårens meget populære serie. Så her gjelder det å melde sin interesse snarest siden antall plasser er meget begrenset.
 
Ring telefon 22446397/22440990 eller faks 22436420 i dag.
 
26.10 Vin & Vilt Foredragsholder: Fridjof Nicolaisen
9.11 Bordeaux Foredragsholder: Christopher Moestue
16.11 Italia Foredragsholder: Christopher Moestue
 
Hvert seminar koster kr 1.250 som betales på stedet.
 
Allerede gjennomførte seminarer denne høsten er Burgund med Christopher Moestue samt Verdens Beste Viner hvor det myglet med godbiter du sjelden eller aldri får anledning til å smake.
20.10.98
 

Forsiden akkurat nå

Til toppen