Lær om italiensk vin og mat den 4. februar

Opplev ekte italiensk mat, drikk toppviner til og lær om alt du smaker. Mens du nyter, deler Nicolas Blomgren, restaurantsjef på 2. Etage, Continental, sine kunnskaper med deg. Alt skjer i uformelle og hyggelige omgivelser på Terra Bar & Restaurant. Spennende meny og mange gode viner. Du er invitert.

Arrangementet er fulltegnet. Du kan sende inn påmelding og bli satt på venteliste hvis vi får forfall. Du kan også delta på vår spennende vinsmaking med Australske Brown Brothers den 6. februar. Les mer

Dette blir en kveld du kommer til å huske. Velsmakende italienskinspirert mat, tilsvarende vin, og en foredragsholder som gløder for den rette kombinasjonen, må sette spor etter seg. Nedenfor finner du både menyen og vinen du skal drikke til. Fem retter, fem viner, alt skjer på Terra Bar & Restaurant i Oslo kjent for sitt gode kjøkken og med middelhavlandenes mat som sin spesialitet.

Nicolas Blomgren, som arbeider som restaurantsjef på 2. Etage, vil for hver rett som serveres gi deg bakgrunnen for valgt vin til denne retten. Det vil gjøre at du selv lettere finner frem til den rette kombinasjonen av mat og drikke når det er du som står for serveringen. Men før vi tar i bruk kniv og gaffel gir Blomgren oss en skikkelig innføring i italiensk mat og vin.

Inviter noen venner, ta med noen kunder, del gleden og opplevelsen av det gode bord.

Aperitif: Pinot Bianco 1999, Produttori di Colterenzio

Meny
Mozzarella Puter
Ost pakket i Parma-skinke, servert lun med en liten urtesalat
Vin: Tralivio Verdicchio dei castelli di Jesi Classico 1999, Sartarelli

Urtebakt Kveite med Sjøkrepsbuljong
Servert med knaskerøtter (små gulrøtter) og søtbakt pastinakk
Vin: Chianti Rufina Riserva 1996, Villa di Vetrice

Basilikum Sorbet

Lam med Estragonsjy
Servert med Paprikarisotto og hvitløksconfit
Barbera d''Alba "Piani" 1998, Pelissero.

Sjokolademousse Dråpe
Servert på kjeksbunn trukket i Marsala, og med ristede nelliker

Etter desserten fortsetter vi med litt mer rødvin: Primitivo del Tarantino 1999, Carparelli

Sted og dato: Terra Bar & Restaurant, Stortingsgt. 2, 0158 Oslo, søndag den 4. februar 2001 kl. 19.30
Pris pr. kuvert kr. 775,-

Påmeldingen er bindende.

Forsiden akkurat nå

Til toppen