Lag din egen online vinkjeller

Lag din egen online vinkjeller

I din egen vinkjeller på nettet kan du lagre opplysninger om de vinene du har spart på og/eller har smakt. Uansett hvor i verden du måtte befinne deg, kan du logge deg inn og legge inn nye opplysninger eller nye viner.
19 September 2020 - 01:28

Apéritif har mottatt mange forespørsler fra lesere om dataprogrammer der det er mulig å lagre opplysninger om viner de enten har smakt eller har spart på, såkalte kjellerprogrammer. Etter å ha kikket på flere fant vi til slutt ut at vi ville lage vårt eget - og det online. Et kjellerprogram, kanskje ikke så omfattende som de store, men likevel funksjonelt og tilstrekkelig for å dekke de flestes behov.

Foruten å legge inn tradisjonelle opplysninger om vintype, navn, årgang, pris, område og land osv kan du lagre opplysninger om hvor mange flasker du har i "kjelleren" av aktuell type, når den bør drikkes, til hva slags mat og hva den kostet. Dessuten og ikke minst kan du selvfølgelig legge inn dine smaksnotater.

Med enkle tastetrykk ser du umiddelbart hva du innehar av info på viner innenfor valgt kriterium, det være seg vintype, land, område, årgang osv.

Nå blir det enklere å huske hva du mente om de forskjellige vinene du har smakt og lettere å holde orden hvis du lagrer vin. Er du på ferie, kan du logge deg på din egen kjeller og legge inn det du vil huske om vinen eller brennevinet du har smakt. Best av alt, det er selvfølgelig gratis å ta i bruk. Hva venter du på?

Din egen vinkjeller på nett

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her