Dagens rett

Laks med skogsopp og egg

Vi kombinerer det beste fra skog og hav i denne deilige oppskriften.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Laks med skogsopp og egg

Antall porsjoner

4

Ingredienser

800 g laksefilet med skinn
Salt og pepper
3 ss estragon, finhakket
Olje og smør til steking
200 g aspargesbønner
200 g kantareller
Smør til steking
1 rødløk i biter
4 ss soyasaus

4 eggeplommer (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

Renskjær laks og napp ut beina. Strø over salt og pepper.

Stek laksen 3-4 min på skinnsiden. Strø finhakket estragon over pannen. Tilsett en klatt med smør og snu fiskestykkene. La fisken trekke ferdig i pannen.

Kok aspargesbønner møre i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann. Rens kantareller og stek dem myke i smør.

Ha i aspargesbønner, rødløk og soyasaus. Varm alt.

Servér med en rå eggeplomme. Den kan erstattes med hollandaisesaus .

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen