Dagens rett

Lakseburger

Ukens første middag blir en fiskerett i form av en burger. Dette er en liten, rask og velsmakende matbit som du med den største enkelhet setter i sammen når du kommer hjem etter arbeidsdagens slutt. Legg hvitvinen til kjøling før du setter i gang så er den klar når maten kommer på bordet.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Lakseburger

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g laksefilet
1 ss finhakket gressløk
1 ts salt
½ ts pepper
4 hamburgerbrød
salatblad, tomat og agurk
dressing etter ønske

Fremgangsmåte

Finhakk laksefileten og bland den med gressløken, salt og pepper. Form fire flate lakseburgere og stek dem i olje på varm panne i 2 minutter på hver side.

Varm burgerbrødene lett i pannen, ta de ut og legg i salat og dressing etter ønske. Legg i lakseburgeren og servér.

Sendt inn av

Foto: Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen