Dagens rett

Laksepizza

Fisk og pizza er nok ikke alles favorittkombinasjon. La det imidlertid ikke være uprøvet, for du kan meget vel bli svært overrasket over smaken. Vi satser på en frisk østerriksk hvitvin til denne middagsretten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Laksepizza

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time

Ingredienser

2 pl butterdeig (frosne)
1 ss hvitløk, finhakket
4 ss gressløk, finhakket
½ potte basilikum, finhakket
2 ss olivenolje
salt og pepper
200 g TINE Pizzaost
400 g laks i tynne skiver/terninger

Fremgangsmåte

Butterdeigen kjevles ut til dobbel størrelse og prikkes godt med gaffel. Legges så på et bakebrett, gjerne dekket med bakepapir.

Bland resten av ingrediensene og pensle det utover butterdeigen.

Fordel så Pizzaost over og stek ved 190°C til den blir gyllen (ca 10 min). De siste minuttene av steketiden fordeles lakseskivene på toppen av osten.

Server med frisk salat.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen