Dagens rett

Lammekoteletter med hvitløkspotetpuré

Lag et helnorsk festmåltid midt i uken med herlige lammekoteletter.

I lammesesongen kan vi fråtse i noe av verdens beste kjøtt, og lammekoteletter er en hverdagluksus man bør unne seg.
 
 
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Lammekoteletter med timian- og hvitløkspotetpuré

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

1 kg lammekoteletter (8 stk)
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss margarin eller olje til steking
10 poteter
½ dl matfløte
2 fedd hvitløk
2 ss finhakket frisk timian
2 ss smør
½ ts salt
½ ts pepper
 

Fremgangsmåte

Skrell potetene og kok dem i usaltet vann.

Mos potetene, og bland inn smør, fløte, presset hvitløk og timian. Smak til med salt og pepper.

Krydre lammekotelettene og stek dem raskt på hver side på sterk varme. Etterstek på svak varme ca. 2 minutter.

Server lammekotelettene med potetpureen og en rødvinssaus .

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen