Dagens rett

Lammekoteletter med ingefær og pære

Lam er nam, og dette ser jo svært så fristende ut. Lammekoteletter og pasta smaker godt når du trenger litt å bite i etter dagens arbeidsinnsats. Rødvin er selvskrevet dersom du ønsker litt godt i glasset, og til dagens rett velger vi oss en vin fra Navarra i Spania.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Lammekoteletter med ingefær og pære

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 doble lammekoteletter
1 pære
ca. 2 ts frisk, hakket ingefær
1 båt hvitløk
½ ts salt
½ ts pepper
2 ss smør eller olje til steking
4 ss hvit castello eller kremost naturell

Fremgangsmåte

Skjær en pære i små terninger. Finhakk hvitløk og ingefær. Krydre kotelettene med salt og pepper.

Brun lammekotelettene i pannen sammen med hvitløk, ingefær og pære.

Legg blandingen (hvitløk, ingefær, pære) oppå hver kotelett sammen med en klatt kremost eller Castello.

La kotelettene ettersteke under lokk i 3-4 minutter avhengig av tykkelsen.

Server gjerne med pasta eller godt brød.

Tips! Bruk evt. vanlig, revet hvit ost i stedet for bløt ost.

Lammekoteletter er det møreste kjøttet og finnes doble og enkle. Til én porsjon bør du minst beregne én dobbel eller to enkle koteletter. De er raske å tilberede - de trenger bare stekes 3-5 minutter avhengig av tykkelsen.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen