Dagens rett

Lammekoteletter med pizzaiola

Lammekoteletter er relativt raskt å tilberede, men smaken er likevel rik og fyldig. Samme karakteristikk finner du også naturlig for dagens vinforslag.

Mens OL i Torino pågår vil Apéritif gi deg italienskinspirerte retter. Skulle du ønske å tilberede andre retter enn disse, finner du mange deilige oppskrifter i Dagens rett-seksjonen , eventuelt i vår store kokebok .
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Lammekoteletter med pizzaiola

Antall porsjoner

4

Ingredienser

8 stk lammekoteletter
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss frisk basilikum
2 ss olivenolje

Pizzaiola:
1 stk løk
2 båt hvitløk
1 boks hermetiske tomater
2 ss tomatpuré
½ stk sitron
1 gl sorte oliven

Fremgangsmåte

Stek kotelettene i varm jernpanne slik at de blir pent brune. Dryss på litt salt, pepper og basilikum.

Server med pizzaiola, pasta og sitronbåter.

Rens og finhakk løk og hvitløk. Fres dem lett i olivenolje i en panne, ha i tomater og tomatpuré og la sausen koke inn litt.

Del olivenene i to og ha over i sausen rett før servering.

Sendt inn av

Foto: Per Alfsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen