Dagens rett

Lammekoteletter med sjampinjong og fetaost

I dag kan du gjerne ta i bruk grillen når lammekotelettene skal tilberedes. Dersom været ikke er det aller beste er det selvsagt et godt alternativ å ta hele jobben innendørs. Mens du kokkelerer anbefales det at du tar deg et glass av dagens rødvinsforslag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Lammekoteletter med sjampinjong og fetaost

Antall porsjoner

4

Ingredienser

500 gr sjampinjong
1-2 løk
2 fedd hvitløk
2 ss TineSmør
salt og sort pepper
1 persillebunt, helst bladpersille
100 gr fetaost
4 kotelett, gjerne av lam

Fremgangsmåte

Rens og del store sopper i fire. Finhakk løk og hvitløk og stek dem i litt smør. Løken skal være myk uten at den tar farge. Ta den opp, stek soppen og bland i løk og hvitløk. Smak godt til med salt og grovmalt pepper.

Finhakk persillen og bland den i sammen med fetaosten. Server retten på stekte lammekoteletter.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen