Dagens rett

Lammekoteletter Navarra

Lam spiser vi gjerne hele året. Vi frir oss ikke fra å koble lam til spanske viner, så her får du forslag til to deilige røde viner fra Spania, der den ene er fra nettopp Navarra.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Lammekoteletter Navarra

Antall porsjoner

4

Ingredienser

8 enkle lammekoteletter (eller 4 doble)
½ ts salt
½ ts pepper
150 g kokt skinke i terninger
1 løk
1 boks hakkede hermetiske tomater
2 båter hvitløk
1 bunt persille
½ sitron (kun revet skall)

Fremgangsmåte

Hakk løken og skjær skinken i terninger. Finhakk hvitløken og persillen.

Krydre kotelettene med salt og pepper etter smak, og stek ca. 2 minutter på hver side. Ta dem ut av stekepannen.

Surr skinke, løk, tomater, hvitløk, persille og sitronskall i pannen ca. 5 minutter.

Legg kotelettene tilbake i pannen og la det hele godgjøre seg i ca. 5 minutter.

Server med ris eller pasta.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen