Dagens rett

Lammepølse med stekt sopp og sennepsaus

Gode pølser er som skapt for en rask, smakfull middag på slutten av en lang arbeidsuke.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Lammepølse med stekt sopp og sennepsaus

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g lammepølse
1 ss smør
1 ss olje

200 g skogsopp, renset
50 g grønne oliven
50 g tomat, soltørket, bløtlagt i vann i to timer
1 ts sherryeddik

1 eggeplomme
1 ss sennep, fransk
1 ts sennep, tørket
1 ts sherryeddik
2 dl rapsolje, nøytral
1 ts rosmarin, finhakket

Salatblader, friske

Fremgangsmåte

Lag noen snitt i pølsene. Stek dem lysebrune og pene i en panne med smør og olje.

Ta pølsene ut av pannen. Ha i sopp og stek den lysebrun. Tilsett oliven og soltørket tomat, samt eddik. Avkjøl.

Visp eggeplomme, sennep og eddik sammen. Spe forsiktig med olje i en tynn stråle. Ha i rosmarin.

Anrett pølse, sopp, oliven og tomat på tallerken. Hell sennepsausen over. Pynt med noen salatblader.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen