Lanserer nytt restaurantkonsept

DFDS Seaways har lansert et nytt restaurantkonsept ombord på båtene sine.

Det handler om Explorers Steakhouse, hvor passasjerene kan nyte saftige biffer av høy kvalitet.
 
Explorers Steakhouse er bare ett av tiltakene DFDS Seaways gjør for å høyne den gastronomiske kvaliteten ombord. Dette skjer som et ledd i rederiets satsning "maten i fokus", som ble lansert i fjor.
 
Høy kvalitet
DFDS Seaways har lagt vekt på råvarer og tilberedning av høyeste kvalitet, skriver boarding.no.
 
Biffene kommer fra storfe som er oppdrettet uten bruk av vekstfremmende hormoner. Oppdrettet skjer hos en gårdbruker i Nebraska i Nord-Amerika. Oksene er en krysning av europeisk Angus og den gamle amerikanske rasen Longhorn.
 
Explorers Steakhouse serverer biffene i fem forskjellige skårne stykker og i to størrelser.
 
Spesialutdannet
For at kjøttet skal bli optimalt, har slakerne hos DFDS Seaways blitt spesialutdannet for å håndtere det.
 
I tillegg har servitørene fått tilført spesiell kompetanse, slik at de kan veilede gjesten i valget av biff og type stykke.
 
For å sikre en topp smaksopplevelse, skjenker restauranten utelukkende viner fra Australia og California, som er utvalgt med stor omhu som supplement til det smakfulle oksekjøttet.

Forsiden akkurat nå

Til toppen