Leide ut dørvakter svart i fire år

Det finnes ikke et eneste bilag etter Hamar-mannens virksomhet.

En mann er dømt til 27 dagers betinget fengsel etter at han leide ut dørvakter til utesteder uten å gjøre ordentlig papirarbeid, skriver Hamar Arbeiderblad.

I 2007 registrerte mannen et enkeltmannsforetak. Forretningsdriften gikk ut på å leie ut vakter til utelivsbransjen. Da det i mai 2011 ble det åpnet konkurs i foretaket hans, ble det oppdaget uregelmessigheter i økonomien.

Ifølge dommen fra tingretten finnes det ikke et eneste bilag å støtte seg til for skattemyndighetene etter fire års drift. Man vet ingenting om hvilke inntekter mannen har hatt. Selv hevder han å ha tjent i underkant av 250.000 kroner på virksomheten.

Mannen fikk en såkalt tilståelsesdom med strafferabatt samt en bot på 7500 kroner.

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen