Leter fortsatt etter nye lokaler

22. desember flytter Oscarsgate fra Oscars gate. Den nye adressen er ennå ikke klar.

Men deleier og kjøkkensjef Bjørn Svensson er helt avslappet.
– Det kommer til å ta litt mer tid, men det er ingen hemmeligheter, så så snart vi har skrevet under en leieavtale, vil vi kunngjøre det på våre hjemmesider.

Flere kokker

Det som er sikkert er at den nye Restaurant Oscarsgate kommer til å ha større areal enn dagens, men antall bord blir fortsatt begrenset med åtte bord.

– Først og fremst blir det bedre plass for gjester og ansatte. Kjøkkenet kommer til å bli mye større siden vi skal ha inn flere kokker, forteller Svensson.

Ny vinansvarlig

I tillegg kommer et chambre separée som er «nytt» sammenlignet med dagens løsning. Nye investorer på vei inn, men i følge Svensson er det snakk om passive deleiere som ikke vil ha noen innflytelse på produktet.

Fra 3. august som er første dag etter sommerferien, er sommelierutdannete Espen Hermansen vinansvarlig på Oscarsgate. Hermansen kommer fra Grefsenkollen og før det Cru. Dessuten sitter han i Apéritifs smakspanel.

Foto: Roger Kolbu

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen