Dagens rett

Lomos de Bacalao Fresco - Skrei på spansk vis

Et spennende fiskemåltid venter den som tar seg bryet å gå løs på tilberedningen av denne dagens rett. Her finner du både fisk og skalldyr i skjønn forening, noe som selvsagt gjør måltidet ekstra smakfullt. Rosinen i pølsa er den deilige vinen du kan servere til.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Lomos de Bacalao Fresco - Skrei på spansk vis

Antall porsjoner

4

Ingredienser

800 g av skrei/torskefilét
1 fedd hvitløk
10 g hvetemel
¾ dl hvitvin, ev. vann+ hvitvinseddik
¾ dl fiskekraft/fiskebuljong
¼ kg erter, frosne eller hermetiske.
600 g vernusmuslinger (almejas), blåskjell eller hjerteskjell kan brukes
2 hardkokte egg
12 aspargesskudd
¼ kg rensede reker
½ dl ekstra fin, kaldpresset olivenolje
½ bunt persille
salt

Fremgangsmåte

Surr den finhakkede hvitløken i oljen. Strø salt på fisken, vend den i mel og legg den kjelen. Hell over vin og fiskekraft. Ha i erter, asparges og finhakket persille. Kok dette opp og ha så i rekene.

Åpne muslingene i en stekepanne og legg dem over i kjelen. Servèr med hardkokte egg i båter. Brød, ris, eller poteter kan serveres ved siden av.

Sendt inn av

Foto: EFF

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen